info@drnabi.com 02188873135
نوع اول درمانهای ارتوپدی 


این نوع درمان معمولاَ برای بیمارانی استفاده می شود که فک بالای جلو آمده و فک پایین عقب رفته داشته باشد. این بیماران باید درمان را قبل از سنین بلوغ (حدود ۱۰-۱۱ سالگی) آغاز کنند.




درمان بدین صورت است که بیمار توسط یک برنامه ی زمانی که توسط دکتر به او داده می شود از پلاک های فانکشنال استفاده میکند تا نیرویی در جهت مناسب به دندان ها و فک وارد شود و دندانها، بعضاَ استخوان و فک نیز به مرور زمان جابجا شده و در محل مناسب خود قرار بگیرند. پلاک های فانکشنال می تواند متحرک یا ثابت باشد که نوع متحرک آن محبوب تر است. معمول ترین ابزارهای فانکشنال متحرک از قطعات بالا و پایین جداگانه ساخته می شوند که باعث می شود فک پایین در یک موقعیت بهتر و جلوتر قرار بگیرد.


نوع دوم درمانهای ارتوپدی 


برای افرادی است که فک پایین در جایگاه صحیح ولی بالا عقب است.



در این موارد اگر زیر ۹ سالگی (و ترجیحا حدود شش سالگی) مراجعه نمایند میتوان با استفاده از دستگاه فیس ماسک ارتوپدی نسبت به جلو آوردن فک بالا اقدام نمود.


نوع سوم درمانهای ارتوپدی 


مربوط به بیمارانی است که فک بالا تنگ بوده و معمولاَ تنفس دهانی دارند و شاید در خواب خُرخُر هم داشته باشند. در این مواقع قبل از 18 سالگی، پیچی روی فک بالا نصب می شود که باعث رشد طرفی فک بالا می گردد. با این درمان تنگی فک برطرف می شود، اگر بیمار تنفس دهانی داشته باشد از بین می رود و همچنین باعث برجسته شدن گونه ها میشود.



برای آشنایی بیشتر با ارتودنسی اطفال اینجا کلیک کنید

0 آیتم ها
تومان 0